Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

Watersport Camping

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Een watersportcamping met de x-factor !

Dit is waarom u kiest voor Camping Tussen de Diepen

Een paradijs voor de watersportliefhebber. Dat is camping “Tussen de Diepen” ten voeten uit. Midden in het prachtige natuurgebied De Weerribben wordt de bezoeker gastvrij onthaald door het team van deze gemoedelijke camping, dat alles op alles zet om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Of je nu een fervent kanoër bent, een fanatiek surfer, een verwoed zeiler of een echte visser. Camping “Tussen de Diepen” is een watersportcamping met de x-factor.

watersport
camping

Camping voor surfers, zeilers en kanoërs

Giethoorn, de Weerribben, de Wieden en de Beulakerwiede. Het zijn begrippen die bijna iedere watersporter in Nederland kent. Niet voor niets wordt camping “Tussen de Diepen” al vanaf het vroege voorjaar bezocht door kano-, surf- en zeilverenigingen die niet alleen op zoek zijn naar actie, maar ook naar de heerlijke rust en vrijheid van dit unieke stukje Nederland. Ook de ‘eenzame’ visser die er hele dagen met of zonder boot op uit wil, is op deze watersportcamping helemaal thuis. Een camping midden in de natuur. Omgeven door prachtige kansen op het gebied van watersport.

Kamperen in een paradijs voor watersport

Alle faciliteiten van camping “Tussen de Diepen” zijn voortreffelijk afgestemd op de wensen van de bezoekers. Dat onze camping vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar wordt bevolkt door echte watersport liefhebbers, zal niemand verbazen. Tussen de meertjes, kanalen, eilanden en baaitjes van natuurgebied De Weerribben en De Wieden is het immers perfect toeven. Of u nu gaat voor een eenvoudige trekkershut aan het water, uw eigen camper of caravan of één van de huurcaravans op ons park. U bent van harte welkom in het leukste watersport paradijs van Nederland.

Neem contact op voor informatie

Wilt u vrijblijvende informatie over Watersport Camping Tussen de Diepen in Blokzijl?

Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.