Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

Recreatie team

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Camping Tussen de Diepen Aktiviteiten

Een recreatieteam met professionals

Natuurlijk bent u de hele dag op of bij het water. Misschien actief als watersporter of passief als zonaanbidder en recreant. Op camping “Tussen de Diepen” voelt iedereen zich thuis. Dankzij een professioneel recreatieteam hoeft niemand zich te vervelen. Kleine kinderen krijgen een actief programma aangeboden zodat ouders ook lekker kunnen genieten, zonder zich al te druk te hoeven maken om hun kroost. Maar uiteraard hebben we ook voor de oudere jeugd aantrekkelijke activiteiten die hun vakantie onvergetelijk maken.

recreatie
team

Activiteiten voor de kleintjes en de oudere jeugd

Kleine kinderen voelen zich thuis bij ons vrolijke recreatieteam dat alles uit de kast trekt om de hele dag door leuke activiteiten aan te bieden. Spelletjes, knutselwerk, een vrolijke kinderbingo. Breng uw kleintjes onder de hoede van ons professionele recreatieteam en u zult zien dat ze zich er snel thuis voelen.

Voor de oudere jeugd is onze jaarlijkse dropping een ware hit, net als de spooktocht en de bonte avond die vaste onderdelen zijn van het recreatieprogramma van het hoogseizoen.

Bent u op zoek naar een camping waar recreëren ook echt ontspanning is? Dan moet u camping Tussen de Diepen een keer uitgeprobeerd hebben. Ons recreatieteam weet wat er nodig is om vakantiegangers echt te laten genieten.

recreatie
team

Camping Tussen de Diepen Aktiviteiten

Programma recreatie team 2022

programma