Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

eetcafé & snackbar

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

horeca op de camping
tussen de diepen

De hele dag bij en op het water: op de camping is de inwendige mens belangrijker dan ooit. Daarom beschikt onze camping ook over laagdrempelige horeca op het moment dat u wel trek heeft, maar geen trek om te koken.

Onze campinggasten maken dankbaar gebruik van een goed gesorteerde snackbar voor de snelle hap en een gezellig eetcafé waar ons personeel mooi gevulde plates uitserveert.

Op de camping doen we lekker makkelijk en daar is ons eetcafé goed op ingespeeld.

eet
café

snackbar

gezellige sfeervolle bar

Na een hele dag aan of op het water is een goede snackbar geen overbodige luxe. Daarom hebben we op watersport camping Tussen de Diepen geïnvesteerd in een compacte horecavoorziening die alles in huis heeft voor een prettig verblijf. Met een mooie bar en een sfeervolle aankleding durven we gerust te stellen dat onze kantine veel meer dan een kantine is.

Voor de kleine hap, maar ook voor een compleet menu met bijvoorbeeld schnitzel, spareribs of overheerlijke verse pizza’s. En voor het ontbijt liggen er elke ochtend verse broodjes klaar in onze kleine campingshop.

Op nog geen vijfhonderd meter van onze watersportcamping staat er een grote supermarkt waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor de dagelijkse boodschappen.

Menu Kaart

snackbar

Bij het lanceren van deze vernieuwde website was het menu van de snackbar en restaurant van het seizoen 2022 nog niet bekend. Het kan zijn dat de prijzen en menu´s getoond op deze pagina niet juist zijn.

Neem voor alle zekerheid contact op met Camping Tussen de Diepen voor meer informatie.

Patat

Snacks

Hapjes

Sauzen

Broodjes