Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

zorg chalet

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Met zorg zonder zorgen op vakantie!

Op Camping Tussen de Diepen kunt u ook uitstekend terecht als u gedurende uw vakantie zorg nodig heeft. Daarvoor heeft de camping speciale zorgchalets gerealiseerd, die van alle (zorg)middelen zijn voorzien, maar u ook volledig het campingleven laten ervaren. In samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land wordt de zorg geleverd en diverse hulpmiddelen zijn beschikbaar, zodat mensen met een beperking ook optimaal van hun vakantie kunnen genieten!

Om de vakantie nog aangenamer te maken, levert de camping – naast de vereiste zorg – ook een dienstenpakket waaruit u kunt kiezen: van boodschappenservice tot bioscoopbezoek, van maaltijden tot (aangepaste) fietsen. Om uitstapjes te maken heeft de camping een samenwerking met het taxibedrijf, maar ook met de Groene Wensboot: een mooie manier om voor iedereen de ontdekking van het waterleven van de prachtige omgeving mogelijk te maken.

Wat hebben we te bieden voor u?

Deze ruime, rolstoeltoegankelijke chalets zijn ingericht voor maximaal voor 6 personen. De chalets hebben brede deuren, zijn drempelvrij en compleet ingericht en voorzien van aangepast sanitair inclusief beugels bij het toilet. Gratis draadloos internet WiFi is aanwezig.

Zorglevering op aanvraag via de regionale zorgaanbieder Zorggroep Oude en nieuwe Land

Dat wij u deze zorg aan (vakantie)huis bieden, is uniek! De ZorgVrij-vakantie zorgt voor u! Niet alleen met een passend vakantiechalet, maar ook met een compleet diensten, vermaak- en zorgpakket, waardoor u optimaal van uw vakantie geniet!

zorg
chalet

Zorgchalets Camping Tussen De Diepen Plattegrond Chalet
Plattegrond Zorgchalet

Alle prijzen op een rij

Op Camping Tussen de Diepen bevinden zich 2 ruime, rolstoeltoegankelijke chalets zijn ingericht voor maximaal voor 6 personen.

De zorgchalets kunt op onze plattegrond terugvinden op het 1e veld E onder de nummers ZC – 1 en ZC – 2

Hieronder vindt u al onze Zorgchalets en bijbehorende prijzen in een overzicht. U kunt op de prijs klikken voor meer informatie en om direct online een reservering te maken.

prijzen
zorg
chalet

Extra informatie Zorgchalet

extra
informatie