Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

Seizoen plaatsen

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Op zoek naar een seizoensplaats?

Dit is waarom u kiest voor Camping Tussen de Diepen

Een paradijs voor de watersportliefhebber. Dat is camping “Tussen de Diepen” ten voeten uit. Midden in het prachtige natuurgebied De Weerribben wordt de bezoeker gastvrij onthaald door het team van deze gemoedelijke camping, dat alles op alles zet om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Of je nu een fervent kanoër bent, een fanatiek surfer, een verwoed zeiler of een echte visser. Camping “Tussen de Diepen” is een watersportcamping met de x-factor.

seizoen
plaatsen

Seizoensplaats Prijzen Camping Tussen de Diepen en Camping de Sas

enkele voorwaarden

Maximale tariefsverhoging 2025 – 10% + indexcijfer over het tarief van 2024.
Maximale tariefsverhoging 2026 – 10% + indexcijfer over het tarief van 2025.

Geen liggeld is er verschuldigd voor boten met een lengte van max 2 meter, alsmede surfplanken, mits deze bij de caravan worden opgeslagen en medekampeerders daar geen hinder van ondervinden.

Op al onze overeenkomsten zijn van toepassing de Recron – voorwaarden landrecreatie, gedeponeerd bij de K.v.K en Fabrieken voor Midden-Gelderland te Arnhem alsmede de gedragsregels en het reglement van camping “Tussen de Diepen”.

Van 1 november t/m 31 maart is het water op de velden afgesloten.

De tarieven gelden uitsluitend voor het eigen gezin. Gehuwde of samenwonende kinderen maken geen deel uit van het gezin.
Maken zij echter wel gebruik van de caravan van de huurder, dan dient men dit te melden. Voor dergelijke overnachtingen is men het dagtarief verschuldigd. Bij in gebreke blijven zal aan de huurder een zgn. 2e gezin worden berekend.

De Recreatieonderneming “De Kalkoven” b.v. te Blokzijl, exploitant van camping “De Sas”, neemt geen enkele verantwoording voor vermissing van of beschadiging aan eigendommen van huurders en gasten en is niet aansprakelijk voor ongelukken die huurders en gasten overkomen.

Betaling jaar- en seizoensplaatsen

Betaling van het totaalbedrag dient uiterlijk voor 1 april 2024 te geschieden.

BIC: RABONL2U
IBAN: Rabobank NL24RABO0322040205 t.n.v. Recreatieonderneming “De Kalkoven” B.V.

voorwaarden

Neem contact op voor informatie

Wilt u vrijblijvende informatie over de seizoensplaatsen op Camping Tussen de Diepen in Blokzijl? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.