Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

safaritent

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Deluxe safaritententen
4- en 6 persoons

Als je aan kamperen denkt, denk je vaak meteen aan een tent. Kamperen geeft je dan wel een vrij vakantiegevoel, maar wie houdt er nu van tenten opzetten als je eigenlijk van vakantie wilt genieten?

Gelukkig staat een safaritent al meteen voor je klaar als je op de camping aankomt. Je vakantie kan direct beginnen! Ook je luchtbed oppompen en koken op een gasstel zijn verleden tijd. Bij deze Safaritenten ben je namelijk van alle gemakken voorzien.

Wil je genieten van een zorgeloze vakantie? Dan moet je zeker ons aanbod op deze pagina eens bekijken en een safaritent huren bij Camping Tussen de Diepen in Blokzijl

safari
tent

voorzieningen

Als je een safaritent bij ons huurt zijn al die ergernissen verleden tijd. De tent staat klaar als je aankomt, dus je hoeft alleen nog maar je spullen uit te laden en je vakantie kan beginnen. Zo veel spullen zijn dat niet, want de safaritent is zelf al van een hoop gemakken voorzien. Er zijn al een hoop handige dingen aanwezig. Zo hoef je bijvoorbeeld geen luchtbed op te blazen. Er staat al een tweepersoonsbed voor volwassenen. Voor kinderen staan er stapelbedden in een aparte ruimte. Zo hou je heel wat lucht over voor de opblaasboot of strandbal of je kunt nog even lekker op de fiets stappen.

Verder hebben we een verrijdbare keuken in de tent geplaatst. Daarmee kun je bij mooi weer buiten koken en de buren jaloers maken met de heerlijkste gerechten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of vergeten mee te nemen of wij hebben het in de tent. Ga dus lekker onder de luifel zitten en geniet van een heerlijke vakantie in één van onze safaritenten.