Logo Camping Tussen de Diepen Beeldmerk

Kamperen

"Unieke locatie aan de rand van de prachtige weerribben"

Kamperen in een paradijs voor watersport

Camping Tussen de Diepen is een prachtig gelegen camping grenzend aan het water. Deze camping is ruim 5 hectare groot. De camping bestaat uit ongeveer 200 plaatsen welke bestaan uit vaste en toeristische plekken.

Direct aan het water

De kampeerweide is direct aan het water gelegen. Voor meer beschutting is het B-veld een uitstekend toeristisch veld.

De camping is opgedeeld in ruime mooi gelegen plaatsen waar u terecht kunt met een caravan, camper of een tent. Op elke plaats heeft u de mogelijkheid op een elektra aansluiting en op een nabij gelegen watertappunt.

Uw auto of motor kunt u parkeren op de parkeerplaats. Er zijn hier fantastische mogelijkheden voor fietsen, kanoën, zeilen, roeien en vissen!

Snackbar en zwembad aanwezig

Na een dag zeilen of roeien op het water of een lange dag zonnen in het gras kunt u op ons terras heerlijk uitrusten onder het genot van een drankje. Voor wat te eten kunt u terecht bij ons eetcafé voor een groot assortiment heerlijke snacks. Voor een verfrissende duik kunt u terecht bij het verwarmde zwembad aangrenzend aan de camping.

Kamperen

Een watersportcamping met de x-factor

Een paradijs voor de watersportliefhebber. Dat is camping Tussen de Diepen ten voeten uit. Midden in het prachtige natuurgebied De Weerribben wordt de bezoeker gastvrij onthaald door het team van deze gemoedelijke camping, dat alles op alles zet om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Of je nu een fervent kanoër bent, een fanatiek surfer, een verwoed zeiler of een echte visser. Camping Tussen de Diepen is een watersportcamping met de x-factor.

Camping voor surfers, zeilers en kanoërs

Giethoorn, de Weerribben, de Wieden en de Beulakerwiede. Het zijn begrippen die bijna iedere watersporter in Nederland kent. Niet voor niets wordt camping “Tussen de Diepen” al vanaf het vroege voorjaar bezocht door kano-, surf- en zeilverenigingen die niet alleen op zoek zijn naar actie, maar ook naar de heerlijke rust en vrijheid van dit unieke stukje Nederland. Ook de ‘eenzame’ visser die er hele dagen met of zonder boot op uit wil, is op deze watersportcamping helemaal thuis. Een camping midden in de natuur. Omgeven door prachtige kansen op het gebied van watersport.

Kamperen in een paradijs voor watersport

Alle faciliteiten van camping “Tussen de Diepen” zijn voortreffelijk afgestemd op de wensen van de bezoekers. Dat onze camping vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar wordt bevolkt door echte watersport liefhebbers, zal niemand verbazen. Tussen de meertjes, kanalen, eilanden en baaitjes van natuurgebied De Weerribben en De Wieden is het immers perfect toeven. Of u nu gaat voor een eenvoudige trekkershut aan het water, uw eigen camper of caravan of één van de huurcaravans op ons park. U bent van harte welkom in het leukste watersport paradijs van Nederland.

Alle prijzen op een rij

Camping Tussen de Diepen is een prachtig gelegen camping grenzend aan het water. Deze camping is ruim 5 hectare groot. De camping bestaat uit ongeveer 200 plaatsen welke bestaan uit vaste en toeristische plekken.

Hieronder vindt u al onze Kampeer mogelijkheden en bijbehorende prijzen in een overzicht. U kunt op de prijs klikken voor meer informatie en om direct online een reservering te maken.

prijzen
kamperen

Extra informatie Kamperen

extra
informatie